Известие

Collapse
No announcement yet.

Нереални километри :-)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А защо някой да не се е изгъбаркал и не е врътнал напред? Щом може назад може и напред? А може и случайно вместо 93000 да са станали 930000

Comment

Всякакви ги има.
      Мой познат преди години се беше засилил на едно Стило,заради малко по-ниската му цена от останалите на пазара,е именно това го накара да я закара на сервиз въпреки привидно доброто състояние на автомобила.
      Е 800+ к километра за JTD ,дали е с основен ремонт или не,истината е че е възможно,колата в крайна сметка разбира се се оказала куриерска и му намалили още цената но.....Интересното е че на километража отново пишело 130к

Възможно е да е сменяна и централата,друг познат именно с 147 се оплака ,че по километраж му показва ПОВЕЧЕ километри ,отколкото по бордовия ,когато я закачили.

Та...Истината е някаде там
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

ако е била сложебна кола възможно ако е била кола на някой тръговец , медиждър продажби ли някава такава представителна функция , която изизсква доста пътуване донякъде ми се вижда възможно .Все пак за 1-2 човека и 2 сака за пътуване 147 не е зле .
        Може пък и кат са пренавивали километража да се сбъркали с 1на нула което е доста комично
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
          Може пък и кат са пренавивали километража да се сбъркали с 1на нула което е доста комично
          и аз това си мислех ако е така тия са за утрепване
          иначе колега,просто забрави за километрите и карай докато диша
          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Мисля, че се изчерпахте ...

Comment

Working...
            X